Waken Mouthwash Cup, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Waken Mouthwash Cup är en doseringskopp att använda till Waken fluorskölj. Koppen är tillverkad av rostfritt stål och har en markering vid 20 ml för att säkerställa den perfekta mängden varje gång. Waken rekommenderar att skölja munnen två gånger dagligen i 30 sekunder. Vänligen tvätta koppen före första användning.Eftersom doseringskoppen är tillverkad av rostfritt stål kan denna kopp återanvändas om och om igen och du slipper gamla plastlock. Waken fluorskölj är smaksatt med naturlig mynta och andra fantastiska botaniska extrakt. En skonsam och effektiv alkoholfri fluorskölj som hjälper till att skydda, återfukta och vårda tandköttet samtidigt som du får en fräsch andedräkt. Natriumfluorid 0,2% (NaF) hjälper till att förebygga karies och stärka dina tänder. Snygg och hållbar flaska av 100% återvunnen plast.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Diska doseringskoppen innan första användning. Skölj munnen med 10-20 ml fluorskölj två gånger dagligen i 30 sekunder och spotta sedan ut. Använd inte om flaskans försegling är bruten vid köpet. Ska inte spädas, sväljas eller drickas direkt ur flaskan. Waken Fluorskölj innehåller natriumfluorid; 0,2% NaF (900 ppm F). För vuxna och barn över 12 år. Förvaras oåtkomligt för barn under 12 år.
    Varunummer 787239
    Varumärke Waken
    Leverantör Hair & Body Company AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 89,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning