För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Virbac Allerderm Calm, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Allerderm™ Calm är ett schampo för både hund, katt och häst, med känslig och irriterad hud. Schampot kan hjälpa till att lugna röd och irriterad hud, om ditt husdjur kliar sig mycket. Allerderm™ Calm tillför fettämnen till husdjurets hud och bidrar till att återställa hudens barriärfunktion. Schampot innehåller vårdande hudlipidkomplex, som består av ceramider, kolesterol och fettsyror. Virbac tillämpar S-I-S: Skin Innovative Science, som minimerar bindningen av mikroorganismer till huden och stimulerar hudens naturliga mikrobiella försvar. Allerderm™ Calm är ett milt schampo, som även innehåller ”Skin Lipid Complex”, så den kan användas för att tvätta bort allergener och återuppbygga lipidskiktet.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Skaka flaskan före användning. Blöt pälsen ordentligt med ljummet vatten. Schamponera 2 gånger och låt den andra schamponeringen sitta i 5-10 minuter. Skölj noggrant med ljummet vatten. Ibland krävs 2-3 schamponeringar i veckan. Används gärna tillsammans med HUMIDERM spray. Schampot är väldigt drygt. Använd gärna doseringslocket för att schampot skall räcka längre.
    Varunummer 754882
    Varumärke Virbac
    Leverantör Virbac Danmark A/S
  • Piroktonolamin, Linolsyra (omega 6), Skin Lipid Complex.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning