För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

V6 White Peppermint, 30,8 g

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ kg
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Med ditt dagliga intag av mat och dryck, utsätter du dina tänder för missfärning och syraangrepp. V6 White Peppermint, som innehåller natriumstearat, hjälper till att reducera missfärgning av tänderna. Fördelen med sockerfritt tuggummi är att det hjälper till att neutralisera placksyror. V6 är ett svenskt varumärke med funktionella tuggummin som är bra för tänderna. V6 White Peppermint kommer i en smidig påse som är perfekt att ha med on-the-go. Den gynnsamma effekten uppnås när 1-2 bitar tuggummi tuggas i minst 20 minuter, 3 gånger om dagen efter mat eller dryck. Avnjutes som en del av en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Överdriven konsumtion kan ha laxerande verkan.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
 • Mer information Sockerfritt tuggummi bidrar till att neutralisera placksyror. Den gynnsamma effekten uppnås när 1-2 bitar tuggummi tuggas i minst 20 minuter, minst tre gånger om dagen, efter intag av mat eller dryck. Avnjutes som en del av en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
  Varunummer 773122
  Varumärke V6
  Leverantör Mondelez Sverige AB
 • Ingredienser: Sötningsmedel/Sødestoffer (maltitoler, sorbitol, xylitol, mannitol, aspartam, acesulfam K, sukralos), gummibas, fyllnadsmedel/fyldemiddel (E170), aromer, förtjockningsmedel/fortykningsmiddel (E414), emulgeringsmedel/emulgator (natriumstearat 0,6%), färgämne/farve/fargestoff (E171), ytbehandlingsmedel/overfladebehandlingsmiddel (E903), antioxidationsmedel/antioxidant (E321).
 • Näringsinformation per 100 Gram DRI (%)
  Energi
  Ungefär 694 Kilojoule
  Ungefär 167 Kilokalori
  Fett
  Ungefär 0.6 Gram
  Varav mättat fett
  Ungefär 0.6 Gram
  Kolhydrat
  Ungefär 66 Gram
  Varav sockerarter
  Mindre än 0.1 Gram
  Varav polyoler
  Ungefär 66 Gram
  Protein
  Ungefär 0.2 Gram
  Salt
  Ungefär 0.2 Gram

  *DRI = Dagligt referensintag EU

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning