Sensodyne Proemalj Junior Tandkräm , 50 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Sensodyne ProEmalj Junior tandkräm är en speciellt utvecklad tandkräm för barn mellan 6-12 år som hjälper till att stärka tandemaljen och skyddar tänderna mot dagliga syraangrepp. Tandkrämen innehåller fluor och förebygger hål i tänderna. Barn utsätts i allt högre grad av sura livsmedel och dryck såsom färsk frukt och juicer som gör att deras känsliga emalj riskeras att drabbas av erosioner. Emaljen på mjölktänder är tunnare jämfört med de permanenta tänder, men även emaljen på de nya vuxentänderna är porösare. Det betyder att både mjölktänderna och de nya vuxentänderna behöver lite extra skydd.

ProEmalj Junior är särsklit anpassad för unga tänder med optimerat fluorinnehåll som hjälper till att remineralisera emaljen och göra den hårdare och mer motståndskraftig.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Fluortandkräm. FÖLJ ALLTID BRUKSANVISNINGEN. Borsta 2 gånger/dag och inte oftare än 3 gånger, svälj så lite som möjligt och spotta ut. Förvaras utom räckhåll för barn. Barn upp till 6 år: Använd en mängd stor som en ärta och övervaka borstningen för att minimera nedsväljning. Rådfråga tandläkare eller läkare vid intag av fluor från annan källa. Avbryt användning om irritation uppstår. Tala med din tandläkare eller läkare så snart som möjligt om du upplever svullnad i mun eller ansikte. Använd inte produkten om förseglingen är bruten. Produkten är märkt med PAO (Period-After-Opening) symbol. Hållbarhet efter att produkten öppnats är 12 månader.
    Varunummer 785479
    Varumärke Sensodyne
    Leverantör GlaxoSmithKline Consumer Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 24,90 kr
  • Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, PEG-6, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Sucralose, Titanium Dioxide, Limonene, Sodium Hydroxide. Bevat natriumfluoride / Contient du fluorure de sodium / Enthält Natriumfluorid / Innehåller natriumfluorid (1450 ppm F'').

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning