RFSU Thrilling vibes dual bendable vibrator, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Thrilling Vibes är en böjbar vibrator som erbjuder många möjligheter till stimulans. Den har en motor i varje ände och kan böjas i upp till 360 grader för att exempelvis komma åt vagina och klitoris samtidigt. Vibratorn är gjord av mjukt silikon som känns skönt mot huden och du styr enkelt mellan de tolv olika vibrationsprogrammen med den intuitiva knappen. Tack vare den smarta minnesfunktionen sparas det senaste programmet du använde när vibratorn startar igen. Thrilling Vibes är helt vattentät och kan därför följa med in i dusch och bad. Använd gärna vattenbaserat glidmedel för ökad njutning.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Vibratorn kan böjas upp till 360 grader. Kan användas på flera sätt, t ex för stimulering av vagina och klitoris samtidigt eller för samtidig stimulans av analen och mellangården. Applicera en tillräcklig mängd glidmedel på produktens yta. Obs! Använd endast vattenbaserat glidmedel för att undvika skador på produktens ytskikt. Njut av ett eller flera av de tolv olika vibrationsfunktionerna genom att enkelt trycka på knappen på vibratorn. Håll in knappen lite längre för att sätta på eller stänga. Vibratorn har en smart minnesfunktion så när den sätts på igen, startar senaste programmet automatiskt. Avlägsna alltid produkten försiktigt från kroppen. Efter användning ska du låta produkten svalna innan du förvarar den. USB kabel ingår. Efter 60 min laddning kan produkten användas under ca 40 min.
    Varunummer 792785
    Varumärke RFSU
    Leverantör RFSU AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 319,00 kr
  • Silikon med PUR-skikt + ABS motor

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning