För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Renässans endospipetter, 20x5ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Renässans endospipetter är avsedda för daglig rengöring av näsa och ögon hos spädbarn, barn och vuxna. Näsa: Renässans endospipetter gör det lättare att rengöra näsan från slem och sekret, återfuktar näsan och minskar därmed nästorrhet. Ögon: Renässans endospipetter är avsedda för rengöring av ögon genom instillation (droppar i ögon), ögonbad eller genom att blötlägga sterila kompresser att använda på ögonen.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Näsa: 1. Bryt av en endospipett och öppna den genom att vrida av toppen. 2. Luta huvudet något bakåt, för in spetsen av pipetten i näsborren och droppa försiktigt några droppar åt gången, utan att fylla näsan för att undvika kontaminering av mellanörat. 3. Snyt/torka sedan näsan. Ögon: Bryt av en endospipett och öppna den genom att vrida av toppen. 2. Blötlägg en steril kompress. Torka sedan försiktigt av ögonlocket, eller; 3. Dosera direkt några droppar i ögat. Torka av med en steril kompress vid behov. Renässans endospipetter är fria från konserveringsmedel.
    Varunummer 794147
    Varumärke Renässans
    Leverantör Midsona Sverige AB
  • 0,9 % natriumklorid i 100 ml renat vatten.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning