Primacovid Antikroppstest, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
PRIMACOVID är ett antikroppstest för COVID-19. Det är ett självtest för att påvisa förekomst av antikropparna IgM och/eller IgG i blodet (inte aktiv sjukdom). CE-märkt medicinteknisk IVD produkt, där man både tar blodprov och läser av resultatet i hemmet. Resultat efter 10 minuter.Testet används tidigast 10-20 dagar efter första symtom. Mycket hög tillförlitlighet. Känsligheten för IgG är 98,92%* Försiktighet bör vidtas hos personer som tar blodförtunnande läkemedel eller personer som lider av hemofili. *Se bruksanvisningen för mer detaljerad information.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Förberedelser, provtagning och testförfarande 1. Tvätta händerna med tvål och varmt vatten (varmt vatten vidgar blodkärlen vilket underlättar bloduppsamlingen). Ta ut testkassetten och pipetten från förpackningarna. 2. Rotera försiktigt av skyddshatten från den sterila lansetten ett varv utan att dra i den. 3. Massera mjukt det finger som valts för sticket (massera från handflatan mot fingertoppen för att främja blodflödet.) Pressa den öppna änden av lansetten mot fingerspetsen. Lansettens spets dras automatiskt in efter användning 4. Luta handen nedåt och massera fingret tills en stor bloddroppe bildas. 5. Blodprovet kan tas på två olika sätt: a) Håll pipetten vågrätt utan att trycka ihop toppen, placera den så den kommer i kontakt med bloddroppen. Blodet dras upp i pipetten av kapillärkraft. Ta bort pipetten när det svarta strecket har nåtts. b) Placera pipetten på en ren, platt yta med toppen stickande ut över kanten, placera sedan droppen så att den kommer i kontakt med pipetten. Undvik i den mån det är möjligt att hela tiden föra pipettens ände bort från fingret för att undvika uppkomsten av luftbubblor. 6. För pipetten med det samlade blodet till brunnen på testkassetten (S). Tryck nu på pipettens topp så att den töms på blod. 7. Skruva loss den blå hatten från droppflaskan (lämna den vita hatten ordentligt påskruvad). Tillsätt 2 droppar i brunnen på kassetten (S), vänta i 5 sekunder mellan den första och andra droppen. Vänta i 10 minuter och läs av resultatet. Läs inte av resultatet efter 20 minuter eftersom det då kan visa felaktigt resultat.
    Varunummer 776555
    Varumärke Primacovid
    Leverantör Mylan AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 199,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning