Plackers Twin, 33 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Plackers Twin är en tandtrådsbygel med handtag av återvunnen plast och en stark Tuffloss®-tandtråd som inte fransar sig. Tuffloss®-tandtråden i Plackers tandtrådsbyglar är så stark att byglarna kan användas flera gånger. Plackers Twin har dubbla Tuffloss®-trådar för extra effektiv rengöring mellan tänderna. För kompletterande rengöring, använd tandstickan som är infälld i handtaget. Använd denna för att stimulera tandköttet och rengöra tändernas tuggytor. Mellanrumsrengöring bidrar till att motverka tandköttsinflammation och tandlossning. Tandläkare rekommenderar därför daglig rengöring mellan tänderna.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1: Använd ett lätt tryck och ”såga” tandtråden försiktigt nedåt mellan tänderna till 1-2 mm innanför tandköttskanten. 2: Tryck tandtråden mot tanden och använd samma sågande rörelser uppåt igen tills det tar stopp, och sedan ner igen. 3: Vinkla tandtråden åt andra hållet för att komma åt alla ytor mellan tänderna. 4: Använd samma teknik för att göra rent mellan nästa tandpar. 5: Skölj av tandtråden innan du fortsätter vidare. Rengör mellan alla tänderna och glöm inte baksidan på tänderna som sitter längst inne i munnen. 6: Tänk på att: akta tandköttet och glöm inte att rengöra nere i tandköttsfickorna. Inte lämplig för barn under 6 år.
    Varunummer 784154
    Varumärke Plackers
    Leverantör Perrigo Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 42,40 kr
  • Left Blank

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning