Plackers Kids, 24 St

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Plackers Kids är en tandtrådsbygel med handtag av återvunnen plast och en stark Tuffloss®-tandtråd som inte fransar sig. Tuffloss®-tandtråden i Plackers tandtrådsbyglar är så stark att byglarna kan användas flera gånger. Plackers Kids kommer i fyra olika figurer och ger en rolig introduktion till tandtrådsanvändning för barnet. Huvudet på tandtrådsbygeln och vinkeln på tråden är justerat för att passa barnets mindre mun och för att underlätta när en vuxen hjälper barnet att använda produkten. Tandläkare rekommenderar att barn använder tandtråd 2-3 gånger per vecka för att motverka tandköttsinflammation och problem med munhälsan på längre sikt. Anpassad för barn från 7 år.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information 1: Använd ett lätt tryck och såga tandtråden försiktigt nedåt mellan tänderna till 1-2 mm innanför tandköttskanten. 2: Tryck tandtråden mot tanden och använd samma sågande rörelser uppåt igen tills det tar stopp, och sedan ner igen. 3: Vinkla tandtråden åt andra hållet för att komma åt alla ytor mellan tänderna. 4: Använd samma teknik för att göra rent mellan nästa tandpar. 5: Skölj av tandtråden innan du fortsätter vidare. Rengör mellan alla tänderna och glöm inte baksidan på tänderna som sitter längst inne i munnen. 6: Tänk på att: akta tandköttet och glöm inte att rengöra nere i tandköttsfickorna. Inte lämplig för barn under 6 år.
    Varunummer 784156
    Varumärke Plackers
    Leverantör Perrigo Sverige AB
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning