Plackers Grip Tandtråd med hållare, 35 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek
Plackers Grip är utvecklad för att underlätta rengöringen av hela munnen, särskilt de bakre tänderna där problem med karies och tandlossning ofta uppstår.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information För varsamt igenom tråden mellan tänderna, gärna med en lätt sågande rörelse så går det enklare. Rengör sedan genom att trycka tråden mot ena tanden och skrapa bort plack med en vertikal rörelse längs tandytan - från tandköttet och utåt. Gör därefter samma sak med den motsatta tanden och upprepa för munnens alla mellanrum. På skaftet finns en infälld tandsticka för kompletterande rengöring t ex av tändernas tuggytor. Vid trånga tandmellanrum kan man föra in tråden mellan tänderna med lätt tryck av över- och underkäken mot bygelskaftet. För de bakre tänderna får du ett bättre och stadigare grepp om du håller i bygeln längre in på skaftet. Undvik att rycka ut tråden efter avslut. Skölj av tråden efter användning så håller den sig fräsch och kan användas igen så länge som tråden håller.
    Varunummer 210069
    Varumärke Plackers
    Leverantör Perrigo Sverige AB
  • Plackers tandtrådsbyglar
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning