Plackers Dental Brush L 0.7 mm, 24 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Plackers Dental Brush har ett smidigt handtag som ger bra grepp och som kan böjas, vilket ger en effektiv rengöring av alla tandmellanrum, även de svåråtkomliga tänderna bak i munnen. Plastöverdragen metalltråd för skonsam användning. Finns i olika borststorlekar, från XS (0,4 mm) upp till XL (0,8 mm), motsvarande ISO storlek 15. Storlekar och färger följer internationell standard. Mellanrumsrengöring bidrar till att motverka tandköttsinflammation och tandlossning. Tandläkare rekommenderar därför daglig rengöring mellan tänderna.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information Borstarna kan användas både från in- och yttersidan av tänderna. Tänderna i främre delar av munnen: För varsamt in borsten och vrid den försiktigt mellan tänderna i höjd med tandköttet. Borsta sedan försiktigt fram och tillbaka mellan tänderna för att avlägsna plack och matrester. Tänderna i bakre delar av munnen: Genom att böja lätt på handtaget kommer du åt att rengöra även i de svåråtkomliga mellanrummen vid kindtänderna. Skölj av borsten efter användning så håller den sig fräsch längre. Undvik att böja metallen i själva borsten eftersom detta kan förkorta livslängden. Rådgör med din tandläkare eller tandhygienist för val av rätt storlek. Inte lämplig för barn under 6 år.
    Varunummer 784161
    Varumärke Plackers
    Leverantör Perrigo Sverige AB
  • Left Blank
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning