För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Pharbio Essentials Omega-3 Hud, hår & naglar, 60 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Pharbio Essentials Hud, hår och naglar är ett kosttillskott med högkoncentrerade omega-3 fettsyror. Innehåller även zink som bidrar till att behålla normalt hår, hud och naglar. Biotin som bidrar till att behålla normalt hår och hud. Selen bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar. Vitamin C bidrar till normal bildning av kollagen för normal hudfunktion. EPA och DHA bidrar till att bibehålla normal hjärtfunktion. Positiv hälsoeffekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information Rekommenderad dagsdos för vuxna över 18 år: 2 kapslar. Sväljes hela med vätska, gärna i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos bör inte överskridas. Behandlas du med warfarin eller ska genomgå operation, konsultera din läkare/sjuksköterska innan du börjar använda omega-3. Kosttillskott ska inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
  Varunummer 787116
  Varumärke Pharbio
  Leverantör Orkla Care AB
 • Ingredienser: Koncentrerad FISKolja gelatin (från nötkreatur), åkerfräkenextrakt, fuktighetsbevarandemedel (glycerol, sorbitol), stabiliseringsmedel (bivax), emulgeringsmedel (solroslecitin), vitamin C (L-askorbinsyra), zink (zinkoxid), färgämnen (järnoxider och järnhydroxider, briljantblått FCF), biotin (D-biotin), selen (natriumselenit), antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt).
 • Nutrition information per 100 g % av DRI
  Vitamin C

  60 mg

  75
  Biotin

  50 μg

  100
  Zink

  7 mg

  70
  Selen

  55 μg

  100

  *DRI = Dagligt referensintag EU

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning