Paranix Spray, 100 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Paranix Spray är en snabb och effektiv behandling mot huvudlöss och ägg. Produkten verkar efter en behandling* om endast 10 minuter. Paranix Spray är enkel att applicera, har en smidig sprayfunktion som inte kladdar och är doftlös. 1 flaska (100 ml) räcker till ca 4 appliceringar beroende på hårets längd. Luskam medföljer. Verkningsmekanism: Paranix Spray är en medicinteknisk produkt som verkar genom att kväva och torka ut lössen och lusäggen. Därför kan inte lössen utveckla resistens till produkten. *In vitro och ex vivo studier har visat att Paranix Spray är effektiv mot löss och ägg efter en appliceringstid på 10 minuter. Produkten har även kliniskt dokumenterats efter 15 minuters applicering. Om du efter behandling upptäcker levande löss skall behandlingen upprepas 7 dagar efter senaste behandlingstillfället.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Undersök håret efter huvudlöss och använd endast om det finns huvudlöss. Undersök varje familjemedlem noggrant med Paranix luskam, helst i dagsljus. Behandla alla drabbade samtidigt för att undvika nya lusangrepp. - Det är lättare att undersöka torrt hår. - Borsta först ut håret och undersök sedan en hårslinga i taget. - Var särskilt noga med att undersöka hårrötter och håret bakom öronen och i nacken, det är på dessa ställen man oftast hittar löss och ägg. - Rengör kammen noga i ljummet vatten med mild tvål efter varje kamning för att undvika att lössen sprids. Lägg inte kammen i diskmaskinen. Steg 1: Applicera Paranix Spray Håll sprayen ca 10 cm från håret och spraya noga en tillräcklig mängd Paranix-lösning jämnt PÅ TORRT HÅR. Var noga med att täcka allt hår och hårbotten. Massera väl, var särskilt uppmärksam på nacken och området bakom öronen. 100 ml= räcker till ca 4 appliceringar beroende på hårets längd. Steg 2: Låt verka i 10 minuter. Steg 3: Tvätta håret. Applicera en tillräcklig mängd vanligt schampo för fett hår direkt på det torra håret. Se till att du sprider det över hela håret. Tillsätt vatten och schamponera noggrant. Skölj ur spraybehandlingen med varmt vatten. Upprepa schamponeringen. Steg 4: Ta bort löss och ägg Använd Paranix luskam för att ta bort löss och ägg innan du torkar håret. 1- Kamma igenom det blöta håret med luskammen. 2- Dela upp håret i fyra delar: från pannan till nacken och sedan från det ena örat till det andra. Vid långt hår kan varje del flätas. 3- Behandla varje del av håret genom att ta fram små hårslingor i taget så att hårbotten syns. 4- Kamma igenom varje hårslinga med start så nära hårbotten som möjligt. 5- Använd kammen för att ta bort varje lus och ägg som hittas. 6- Varje hårslinga som är genomkammad kan föras åt sidan. 7- För att undvika att lössen sprids, rengör kammen med en bomullstuss efter att varje hårslinga behandlats, och kamma alltid från huvudets ovansida och nedåt.
    Varunummer 792740
    Varumärke Paranix
    Leverantör Perrigo Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 195,00 kr
  • Mineral oil, Dimethicone

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning