Otricare saltvatten nässpray för Barn & Bebis , 50 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
OtriCare Saltvatten Barn är en naturlig nässpray till Baby & Barn med isotoniskt saltvatten som rensar och sköljer näsan. OtriCare saltvatten kan användas dagligen till att skölja näsan eller för att lindra näsbesvär vid allergi och förkylning. Nässprayen är ett naturligt alternativ utan konserveringsmedel som både kan användas som daglig näsrengöring och även användas i kombination med medicin mot förkylning och allergi. OtriCare Barn kan användas av barn och bebis över 2 veckor samt under graviditet och vid amning. OtriCare Barn Saltvatten gör det enklare att rengöra näshålan vid nästäppa t.ex. vid förkylning & allergi, genom att skölja bort överflödigt sekret eller allergiframkallande partiklar såsom damm eller pollen. Endast en eller två spraydushar per dag behövs för att lindra och fukta en torr och irriterad näsa, så att du kan njuta av dagen. Isotoniskt saltvatten med 0,9% saltvatten.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Kan användas på spädbarn från 2 veckors ålder.
    Varunummer 792515
    Varumärke Otricare
    Leverantör Haleon Sweden AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 65,00 kr
  • Havsvatten och renat vatten. Utan konserveringsmedel. Kväve är tillsatt som en ickereaktiv drivgas i tryckbehållaren och är inte i kontakt med produkten.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning