Natural Cycles Birth Control, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Natural Cycles preventivmedel är ett digitalt, naturligt och hormonfritt preventivmedel i form av en app. Metoden baseras på en intelligent algoritm, som kartlägger mönstren i en kvinnas menscykel baserat på den basala kroppstemperaturen, och som därigenom identifierar fertilitet. Förutom att vara ett effektivt* och naturligt preventivmedel har Natural Cycles en mängd andra fördelar: man lär känna sina unika menscykler, får hjälpfulla notiser om när PMS och mens är på väg samt prognoser för flera cykler framåt. Appen kan även användas för att planera eller följa en graviditet.

Natural Cycles preventivmedel är 93% effektivt vid typisk användning. Inget preventivmedel är 100% effektivt.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Användning: Varje morgon mäter man sin temperatur med en basaltermometer. Datan bygger därefter en personlig fertilitetskurva som identifierar gröna dagar – när det är säkert att ha oskyddat sex, eller röda dagar – när man bör använda kondom eller avstå från sex för att undvika en graviditet. Målgrupp: För kvinnor över 18 år. Hur man mäter sin temperatur: 1. Placera termometern i munnen under tungan, så långt bak som möjligt. 2. Tryck på knappen när du är säker på att termometern är korrekt på plats. 3. Försök att vara så stilla som möjligt, stäng munnen för att hålla eventuell kall luft ute och andas genom näsan. 4. Vänta tills det piper (ca 30 sekunder). 5. När du har resultatet, så matar du in temperaturen i appen. Du kan använda kalibreringsverktyget i appens “Profilsida” för att kontrollera att du mäter på rätt sätt. Termometern sparar ditt resultat, så du kan gå tillbaka och läsa av det senare igen genom att trycka på knappen en gång. Det sparade resultatet visas då i några sekunder innan termometern nollställs.
    Varunummer 776183
    Varumärke Natural Cycles
    Leverantör NaturalCycles Nordic AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 469,00 kr
  • 1st termometer, 2st bruksanvisningar, 1st get started leaflet, 1st 6månaders prenumeration

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning