Multi-Mam kompresser, 12 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Multi-Mam Kompresser är speciellt utvecklade för vård av bröstvårtor hos ammande mödrar. Ger en direkt lugnande effekt på ömma bröstvårtor och optimerar hudens tillstånd. Kompresserna är icke-absorberande och laminerade på utsidan. Vardera kompresser är impregnerade med en gel innehållande det växtbaserade 2QR-komplexet. Produkten bildar en mjuk och bekväm yta på bröstvårtan och bidrar till en optimal miljö för den naturliga återhämtningsprocessen samtidigt som gelen vårdar och återfuktar huden. Gelen behöver inte tas bort innan amning, då den består av växtbaserade ingredienser som är ofarliga för barnet. Parfymfri och dermatologiskt testad.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Placera den gelimpregnerade sidan mot den ömmande bröstvårtan. Applicera minst två gånger om dagen och låt den sitta kvar i 10- 60 minuter. Eventuellt överskott av gel behöver inte tas bort före amningen eftersom formulan är ofarlig för barnet. Kompressen är endast avsedd för engångsbruk. Läs den bifogade produktinformationen före användning.
    Varunummer 756777
    Varumärke Multi-Mam
    Leverantör Trimb Healthcare AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 69,00 kr
  • Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning