Mepilex Ag 10X10 cm, 5 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Mepilex Ag är ett antimikrobiellt skumförband med mjuk silikon som absorberar sårsekret och bibehåller fuktig sårmiljö. Mepilex Ag inaktiverar patogena mikroorganismer inom 30 minuter med uthållen effekt i upp till 7 dagar. Genom att minska mängden mikroorganismer kan Mepilex Ag även minska odören.

Mepilex Ag kan användas på olika typer av lågt till måttligt vätskande sår så som ben- och fotsår, trycksår och delhudsbrännskador. Mepilex Ag kan även användas under kompression.

Om bakteriehalten i ett sår är för hög behöver den minskas för att inte fördröja sårläkningen. Mepilex Ag rekommenderas för att snabbt minska bakteriehalten. Använd Mepilex Ag till sår som inte läker normalt och som visar ökade tecken på bakteriell påverkan.

Snabb och ihållande antimikrobiell effekt
Minskar smärta och vävnadsskada i såret och på omkringliggande hud
Absorberar effektivt

 

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Används ej om du är allergisk mot silver, under strålbehandling, ultraljud eller magnetröntgen eller tillsammans med oxiderande medel som väteperoxid.
    Varunummer 756905
    Varumärke Mepilex
    Leverantör Mölnlycke Health Care AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 599,00 kr

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning