Mepilex 10x10 cm, 2 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Mepilex Transfer är ett tunt och mycket bekvämt skumförband som högeffektivt transporterar sårsekret till ett absorberande ytterförband. Förbandet är smidigt, följsamt och kan enkelt klippas till för att passa till svårbandagerade områden. Safetac sluter sig kring sårkanterna, vilket förhindrar att sårsekret läcker ut på den omkringliggande huden och därmed minskas risken för maceration. Safetac är skonsamt vid förbandsbyte och minskar vävnadsskada i såret samt på den omkringliggande huden vilket minskar smärtan. Mepilex Transfer är utformat för vätskande och svårbandagerande sår som t.ex. maligna tumörsår. Epidermolysis Bullosa (EB), tagställen, venösa bensår och fasciotomi. Mepilex Transfer kan också användas som ett skyddslager på sår som inte vätskar och/ eller på känsliga hudområden.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Eftersom Mepilex bibehåller en fuktig sårmiljö och underlättar debridering kan det initialt finnas en risk att sårets storlek ökar. Detta är normalt och förväntat.
    Varunummer 756904
    Varumärke Mepilex
    Leverantör Mölnlycke Health Care AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 119,00 kr
  •  

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning