Medela Swing maxi flex, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Alla mammor är unika. Formen på dina bröst är unik och kan ändras under amningsperioden. PersonalFit Flex™ brösttratt har en mjuk kant, vid öppningsvinkel och oval form för en bekvämare pumpning och optimerad mjölkproduktion. Med denna brösttratt kan du enkelt hitta en bekväm och effektiv pumpningsposition. I storleksguiden på www.medela.se/storleksguide hjälper vi dig hitta rätt storlek om de medföljande storlekarna (21 mm och 24 mm) inte passar. Valet av brösttrattsstorlek är avgörande för lyckad pumpning. Detta är en medicinteknisk produkt. Medelas forskning har visat att den unika kombinationen av dubbelpumpning med Medela 2-Phase Expression®-teknik ger mer mjölk med ett högre energiinnehåll jämfört med urpumpning från ett bröst i taget. När ditt barn tar suggrepp suger det inledningsvis snabbare för att få igång mjölkflödet och sedan långsammare för att amma. Medela 2-Phase Expression®-tekniken efterliknar detta instinktiva sugmönster för en mer naturlig och bekväm pumpning.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information För effektiv pumpning flera gånger dagligen Detta är en medicinteknisk produkt. Avsedd användning och indikationer för bröstpumpar: Bröstpumpar är avsedda att användas av ammande kvinnor i sjukhus- eller hemmamiljö för att pumpa ur mjölk från bröstet. Bröstpumpar kan användas för att mildra symptom vid mjölkstockning genom att mjölk pumpas ur från bröstet. Vid mastit används bröstpumpar för att främja läkningsprocessen genom att pumpa ut bröstmjölk från det inflammerade bröstet. Bröstpumpar kan användas för att lindra ömma och spruckna bröstvårtor och att dra ut plana eller inåtvända bröstvårtor. Bröstpumpar gör det också möjligt för mammor att ge bröstmjölk till barn som inte kan amma direkt från bröstet av olika orsaker, t.ex. vid problem med sugtag, gomspalt eller till för tidigt födda barn.
    Varunummer 786997
    Varumärke Medela
    Leverantör Medela Medical AB
  • 1 st. Motorenhet, 2 st. PersonalFit Flex brösttratt 21 mm, 2 st. PersonalFit Flex brösttratt 24 mm, 2 st. Anslutningsenhet, 2 st. Bröstmjölksflaska 150 ml, 2 st. Ventilmembran, 2 st. Flerfunktionslock, 2 st. Flaskhållare, 1 st. Slang, 1 st. Nätadapter, 1 st. Bruksanvisning, 1 st. Snabbguide.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning