För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Mario Badescu Cleansing Oil, 177 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Mario Badescu Cleansing Oil är en lätt rengöringsolja berikad med återfuktande ingredienser som enkelt tar bort vattenfast smink och smuts samtidigt som den skonsamt rengör huden. Innehåller näringsrik riskliolja, regenererande nattljusolja och jojobaolja samt lugnande eterisk lavendelolja. Denna rengörande olja biter även på svårborttaget vattenfast ögonsmink utan att göra huden torr och utan att täppa till porerna. Huden känns omedelbart mjuk och lugn.

• 2-i-1 rengöringsolja för sminkborttagning och hudrengöring.
• Tunn konsistens som inte känns fet och som inte irriterar huden.
• Gör att huden känns ren och välvårdad.
• Passar alla hudtyper.

Använd så här: För sminkborttagning, pumpa 1–2 gånger på en trasa eller bomullstuss och applicera på ansiktet tills allt smink är borta. För att använda som rengöringsmedel, pumpa 1–2 gånger direkt på händerna och massera in i torr hud. Fukta händerna och fortsätt massera tills oljan får en mjölkaktig konsistens. Skölj väl.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Använd så här: För sminkborttagning, pumpa 1–2 gånger på en trasa eller bomullstuss och applicera på ansiktet tills allt smink är borta. För att använda som rengöringsmedel, pumpa 1–2 gånger direkt på händerna och massera in i torr hud. Fukta händerna och fortsätt massera tills oljan får en mjölkaktig konsistens. Skölj väl.
    Varunummer 794338
    Varumärke Mario Badescu
    Leverantör Nordic Beauty Import Oy
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning