För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Mam 2in1 Electric & Manual bröstpump, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Med MAM 2 in 1 Electric and Manual Breast Pump kan du själv välja om du vill pumpa manuellt, eller låta pumpen sköta jobbet med hjälp av en elektrisk motor. Växla enkelt mellan manuell och elektrisk pump. Den elektriska pumpen har en lättläslig display där du enkelt kan välja effekt i nio olika program. På så sätt kan du göra pumpningen så bekväm som möjligt just för dig. Det uppladdningsbara batteriet, med upp till fem timmars batteritid, gör det tryggt och säkert att ta med sig pumpen på språng. Tratten, som är utformad att passa alla bröststorlekar, är ergonomisk och har ett mjukt, avtagbart silikonskydd för mesta möjliga komfort. Pumpen är kompatibel med MAM Easy Start och MAM Storage Solution. Pumpa direkt i flaska eller förvara i kyl eller frys! Enkelt och tidsbesparande! Alla delar av pumpen (bortsett från den elektriska enheten) kan sterliseras. Utvecklad i samarbete med barnmorskor.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Bröstpumpen måste plockas isär, rengöras och steriliseras före första användning, och sedan efter varje användning. Viktigt! Sterilisera INTE slang- eller display. Låt alla delar torka innan de sätts ihop igen. Läs mer om rengöring i bifogad bruksanvisning i förpackningen.
    Varunummer 777436
    Varumärke Mam
    Leverantör Bambino Mam AB
  • Dele fremstillet af plastik, (PP). Ventil og tragt i silikone.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning