Lululun Pure Balance Sheet Mask , 108 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Balanserande arkmask. Skäm bort din hud med dessa japanska arkmasker av hög kvalitet som finns i ett återförslutningsbart flerpack med 7 arkmasker! LuLuLun Balansmask är gjord av naturliga ingredienser som är formulerade för att balansera hudens flora. Tack vare den unika 3-lagersstrukturen och av den perfekta finslipade designen passar masken bra i ansiktet, vilket främjar absorptionen av ingredienser, som gör huden mjuk och återfuktad. Innehåller inte syntetisk doft. Perfekt för daglig användning. Ta ut en mask och stäng förpackningen ordentligt. Applicera på ansiktet och låt påverka i 5–10 minuter. Massera det återstående serumet på ansiktets och halsens hud. Skölj inte. Engångsanvändning. Förvaras i rumstemperatur på avstånd från direkt ljus. Undvik ögonkontakt. Förvara utom räckhåll för barn. Endast extern användning.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Ta ut en mask och stäng förpackningen ordentligt. Applicera på ansiktet och låt påverka i 5–10 minuter. Massera det återstående serumet på ansiktets och halsens hud. Skölj inte. Engångsanvändning. Förvaras i rumstemperatur på avstånd från direkt ljus. Undvik ögonkontakt. Förvara utom räckhåll för barn. Endast extern användning.
    Varunummer 794342
    Varumärke Lululun
    Leverantör Nordic Beauty Import Oy
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning