LloydsPharmacy multifunktionell termometer, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
LloydsPharmacy multifunktionell termometer är en digital febertermometer som kan användas både på panna och öra, och även för att mäta temperaturen på föremål och vätskor. Termometern kan användas till både barn och vuxna och mäter temperaturen på bara några sekunder. Kan mäta i både °C och °F och har minne för 10 mätningar.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information Läs igenom bruksanvisningen noga innan du använder termometern första gången. OBS att termometern bör förvaras minst 30 minuter i det rum där mätningen ska utföras innan du gör mätningen. Batterier ingår och sitter i termometern när du köper den. Dra bort de utstickande skyddsremsorna från batterierna i batterifacket innan du använder termometern första gången. Termometern slås då på automatiskt. För att du ska kunna följa upp temperaturutvecklingen bör du alltid mäta på samma ställe på kroppen. Om du använder termometern i örat, tänk på att en del personer har olika mätvärden i det vänstra och det högra örat. Mät därför alltid i samma öra.
    Varunummer 778652
    Varumärke LloydsPharmacy
    Leverantör LloydsPharmacy
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning