Våra ägare

LloydsApotek drivs av Admenta Sweden AB som är en del av CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad.
 
CEPD N.V. (Corporation of European Pharmaceutical Distributors N.V.) är ett internationellt holdingbolag och ett av de ledande företagen på Europas läkemedelsmarknad. CEPD förvaltar den femte största apotekskedjan i Europa med över 1300 apotek i Polen, Litauen och Sverige. CEPD grundades 2008 och är en erfaren och kunnig hälsovårdsaktör i Europa med huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna. 

Utmärkande för CEPD N.V. är stor erfarenhet inom e-handel och apoteksservice, där kunden alltid står i centrum genom högkvalitativt kundbemötande och expertis.

CEPD N.V.s mission är att förse kunder med apotekstjänster av högsta kvalitet och ett brett utbud av prisvärda produkter baserat på en innovativ och modern strategi för distribution och läkemedelsförsäljning.

 

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning