Litomove Nyponpulver Kapslar , 190 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Litomove är ett kärnfritt nyponpulver med Vitamin C. Litomove innehåller vilt växande nypon från södra Chile - allt har skett på naturens egna villkor. Bären handplockas, skördas och bearbetas i en skonsam process för att bevara nyponets egenskaper. Slutförädling av pulvret sker i en specialiserad produktionsanläggning i Sverige. Nypon bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Litomove innehåller också Vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets och benstommens normala funktion. Vitamin C bidrar också till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information REKOMMENDERAD DAGLIG DOS: - 3 kapslar dagligen, - Sväljes med vatten, eller dela kapseln och strö över maten. Bör tas i samband med måltid. Rekommenderad dagsdos ska inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.
    Varunummer 787114
    Varumärke Litomove
    Leverantör Orkla Care AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 419,00 kr
  • INGREDIENSER: Strandnyponpulver (Rosa canina L.), gelatin (kapselskalet, från nötboskap), vitamin C (natrium-L-askorbat).
  • Nutrition information per 100 g % av DRI
    Energi

    39 kJ

    ,

    9 kcal
    Protein

    399 mg

    Kolhydrat

    1869 mg

    Fett

    33 mg

    Vitamin C

    80 mg

    100

    *DRI = Dagligt referensintag EU

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning