För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

King C Gillette Beard Trimmer, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Höjdpunkten efter över ett sekel av innovation och expertis, och den enda serien som får bära Gillettes grundares namn: King C. Gillette. Med tre utbytbara kamtillbehör för alla skäggstilar: stubb (1 mm), kort (3-11 mm) och lång (13-21 mm) samt vassa blad med lång livslängd är skäggtrimmern King C. Gillette utformad för att hjälpa dig att få en perfekt look så att du känner dig och ser ut som ditt bästa jag, varje dag.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Trimma ditt skägg efter du har tvättat/duschat dig och när ditt skägg i torrt, då kommer hårstråna vara återfuktade och lättare att klippa. För optimal trimmning borsta först igenom skägget så det inte är några tovor. Trimma i en svepande rörelse ifrån ansiktet. Starta med en längre längd för att få kontroll (det går inte att ångra sig) och trimma kortare på halsen och kinderna. Behåll längd på hakan för att kunna skapa en “fade”. Efter trimming, borsta ned mustaschen så du kan trimma/putsa hårstråna som ligger över läppen. Slutligen, använd skäggolja för att behålla skägget/mustaschen och hyn mjukt.
    Varunummer 787134
    Varumärke King c gillette
    Leverantör Procter & Gamble Sverige AB
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning