För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Kidsner Willy Vårtbehandling, 4 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Willy vårtborttagare är en medicin teknisk produkt som innehåller monoklorättiksyra, ett ämne som har en nedbrytande effekt på huden. Vårtan kommer att lösas upp lager efter lager. Monoklorättiksyra kommer att säkerställa att celler som innehåller vårtvirus försvinner. Användes bara en gång i veckan.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information 1. Placera flaskan på en stadig yta som tål den frätande vätskan. 2. För att öppna locket trycker du ner det samtidigt som du vrider motsols i en rörelse. Ta inte av locket helt. 3. Smörj vaselin eller zinksalva på huden runt vårtan. Torka först av applikatorn med papper. Sänk sedan ner applikatorn i flaskan så att vätskan fastnar på den. 4. Ta bort locket från flaskan. 5. Placera en liten mängd av Willy vårt borttagaren på vårtan med hjälp av applikatorn. 6. Låt vätskan torka en stund och täck INTE över vårtan. Produkten skall inte användas av barn under 4 år. Om du är gravid eller ammar.
    Varunummer 787148
    Varumärke Kidsner
    Leverantör ReFuel AB
  • Monoklorättiksyra, sterilt vatten.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning