Inolaxol, granulat i dospåse, 200 styck

Dospåsar, 200 st
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Tillfälligt slut i webblager
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Inolaxol är ett gluten- och sockerfritt volymökande medel som normaliserar tarmfunktionen vid såväl hård som lös avföring. Inolaxol innehåller växtfibrer som sväller i vätska och ökar tarminnehållets volym. Härigenom stimuleras tarmens rörelser på samma sätt som av fiberrik kost. Det ökade vätskeinnehållet ger också en mjukare avföringskonsistens. Inolaxol används för behandling av förstoppning, förstoppning i samband med "känslig" tjocktarm och IBS, sprickor i analöppningen och hemorrojder. Inolaxol används också för att få mjuk avföring efter operation och för behandling av diarré i samband med IBS. Du måste tala med läkare om du inte mår bättre eller om du mår sämre efter 14 dagar.

Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Detta är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga innan användning.
  • Mer information

    Rekommenderad dos för vuxna är 1 dospåse 1-3 gånger dagligen. Inolaxol kan tas utblandat i vätskerik föda som filmjölk, välling eller soppa. Inolaxol kan också tas med vätska. Observera att kornen ej skall tuggas och att de inte löser sig i vätska. Gör på något av följande sätt: 1. Häll Inolaxol i kanten på tallriken med filmjölk, yoghurt, soppa eller välling. Ta dosen med de 3-4 första skedarna. Drick ett extra glas vatten eller annan dryck till måltiden. 2. Häll 15-30 ml (1-2 msk) kall vätska i ett dricksglas. Häll i Inolaxoldosen, rör om och drick ur. Drick sedan 1 glas vätska till. Observera att Inolaxol aldrig skall tas torrt. Oavsett hur Inolaxol tas skall alltid vätska motsvarande ett glas vatten, juice eller dylikt intas samtidigt. Inolaxol är ej något laxermedel i vanlig mening utan ett tarmreglerande medel. Det kan därför krävas upp till några dagars regelbunden användning (ibland längre tid) innan full effekt erhålls.

    Varunummer 445213
    Varumärke Inolaxol
    Leverantör BGP Products AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 399,00 kr
    Förpackningstyp Dospåsar, 200 st
    Bipacksedel Bipacksedel

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning