ICF Otodine, 100 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Otodine är en patenterad öronrengöringsprodukt med en unik kombination av klorhexidin och Tris-EDTA. Otodine kan användas ensam eller som komplement till medicinsk behandling vid öroninflammation (Malassezia, bakterier). Produkten svider inte och den kan användas vid sprucken trumhinna hos hund. Otodine skall däremot inte användas till katt med sprucken trumhinna. Genom att kombinera en låg koncentration av klorhexidin (0,15%) med TrisEDTA uppnås en synergistisk effekt vilket gör Otodine till en mycket effektiv öronrengörande lösning med god säkerhet. Rekommendationer för användning: Applicera Otodine efter rengöring av örat med till exempel Otoact eller Clorexyderm Oto Piú. Använd Otodine två gånger dagligen i minst 14 dagar eller tills veterinär bedömt att örat är friskt. Vidrör ej örat/huden med flaskans hällpip. Applicera Otodine i hörselgången tills den är helt fylld. Massera försiktigt öronbasen i minst en minut för att säkerställa att preparatet når botten av hörselgången. Låt preparatet verka i ett par minuter och torka därefter hörselgången med en bomullstuss. Andra öronpreparat kan vid behov appliceras efter 10 minuter.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Se utgångsdatum på förpackningen. Applicera Otodine efter rengöring av örat med till exempel Otoact eller Clorexyderm Oto Piú. Använd Otodine två gånger dagligen i minst 14 dagar eller tills veterinär bedömt att örat är friskt. Vidrör ej örat/huden med flaskans hällpip. Applicera Otodine i hörselgången tills den är helt fylld. Massera försiktigt öronbasen i minst en minut för att säkerställa att preparatet når botten av hörselgången. Låt preparatet verka i ett par minuter och torka därefter hörselgången med en bomullstuss. Andra öronpreparat kan vid behov appliceras efter 10 minuter.
    Varunummer 792659
    Varumärke ICF
    Leverantör Nextmune Scandinavia AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 335,40 kr
  • Klorhexidindiglukonat (0,15%) Tris-EDTA pH 8.0

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning