Gevita Tonåring Kille, 90 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Gevita Tonåring Kille är en vitamin- och mineralprodukt som är utvecklad för Nordiska tonåringars behov. Produkten är unik med en god tuggtablett med citronsmak och som innehåller flertalet vitaminer som tex D-vitamin och B-vitamin men också flertalet mineraler som tex järn och selen.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information Rekommenderad daglig dos vuxna: 1 tablett för barn och vuxna över 12 år. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och en balanserad kost och en hälsosam livsstil.
  Varunummer 785371
  Varumärke Gevita
  Leverantör Orkla Care AB
 • Ingredienser: Sötningsmedel (sorbitol, xylitol, mannitol, sukralos, taumatin), vitamin C (natrium-L-askorbat, L-askorbinsyra), aromer, järn (järnfumarat), niacin (nikotinamid), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), pantotensyra (kalcium-D-pantotenat), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), vitamin B1 (tiaminmononitrat), vitamin B2 (riboflavin), folsyra (pteroylmonoglutaminsyra), selen (natriumselenit), jod (kaliumjodid), biotin (D-biotin), vitamin D (kolekalciferol), vitamin B12 (cyanokobalamin).
 • Näringsinformation per 1 Styck DRI (%)
  Vitamin D 200
  Ungefär 10 Mikrogram
  Vitamin C 47
  Ungefär 37.5 Milligram
  Tiamin 64
  Ungefär 0.7 Milligram
  Riboflavin 61
  Ungefär 0.85 Milligram
  Niacin 59
  Ungefär 9.5 Milligram
  Vitamin B6 57
  Ungefär 0.8 Milligram
  Folsyra 75
  Ungefär 150 Mikrogram
  Vitamin B12 40
  Ungefär 1 Mikrogram
  Biotin 50
  Ungefär 25 Mikrogram
  Pantotensyra 50
  Ungefär 3 Milligram
  Järn 39
  Ungefär 5.5 Milligram
  Selen 55
  Ungefär 30 Mikrogram
  Jod 20
  Ungefär 30 Mikrogram

  *DRI = Dagligt referensintag EU

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning