Gevita Menopaus, 60 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Gevita Menopaus är ett kosttillskott som är tillverkad för kvinnor som befinner sig i klimateriet. Gevita Menopaus innehåller Vitamin B6 som bidrar till att reglera hormonaktiviteten och minska trötthet och utmattning och biotin som bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och slemhinnor. Produkten innehåller även rödklöver som hjälper till att hantera vallningar, svettningar, rastlöset och humörsvängningar som kan uppstå under klimateriet. Dessutom är tablettformen unik med sin mandelform vilket underlättar sväljande.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information Rekommenderad daglig dos: 2 tabletter dagligen. För kvinnor i övergångsåldern. Bör endast användas i samråd med läkare vid intag av hormonreglerande medicin. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.
  Varunummer 784243
  Varumärke Gevita
  Leverantör Orkla Care AB
 • Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, kalciumfosfater, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), rödklöverextrakt, maltodextrin, humleextrakt, ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxypropylmetylcellulosa, talk, modifierad stärkelse, hydroxipropylcellulosa, carnaubavax), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vitaminer (pyridoxinhydroklorid, D-biotin), triglycerider med medellånga kedjor (från kokosnötolja).
 • Näringsinformation per 2 Styck DRI (%)
  Vitamin B6 100
  Ungefär 1.4 Milligram
  Biotin 100
  Ungefär 50 Mikrogram


  *DRI = Dagligt Referensintag enligt EU:s referensvärden.

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning