Gevita Kollagen & C-vitamin, 45 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Gevita Kollagen & C-vitamin är ett kosttillskott som är tillverkad för att bekämpa ålderstecken och bidra till en fast hud. Produkten innehåller Ovoderm®, äggskalsmembran som innehåller hyaluronsyra, och bidrar till att reducera minskad elasticitet i huden och upprätthålla hudens fasthet. Gevita Kollagen & C-vit innehåller även innehåller antioxidanterna Vitamin C och Vitamin E. Dessutom är tablettformen unik med sin mandelform, tablettformen kallas för ”The perfect tablet” och underlättar sväljande.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
 • Mer information Rekommenderad daglig dos: 1 tablett för vuxna över 18 år. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och en balanserad kost och en hälsosam livsstil.
  Varunummer 784242
  Varumärke Gevita
  Leverantör Orkla Care AB
 • Ingredienser: Äggskalsmembranpulver (från ÄGG), fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, trikalciumfosfat), vitaminer (L-askorbinsyra, DL- a -tokoferylacetat, nikotinamid, kalcium-D-pantotenat, pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, D-biotin), maltodextrin, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, talk, betacyklodextrin, polyetylenglykol, hydroxipropylcellulosa, karnaubavax), fuktighetsbevarande medel (glycerol).
 • Näringsinformation per 1 Styck DRI (%)
  Vitamin C 100
  Ungefär 80 Milligram
  Tiamin 100
  Ungefär 1.1 Milligram
  Riboflavin 100
  Ungefär 1.4 Milligram
  Niacin 100
  Ungefär 16 Milligram
  Biotin 100
  Ungefär 50 Mikrogram
  Pantotensyra 100
  Ungefär 6 Milligram
  Vitamin E 100
  Ungefär 12 Milligram


  *DRI = Dagligt Referensintag enligt EU:s referensvärden.

Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning