Gastroline Frukt & Fiber, 30 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Kosttillskott som är utvecklat för att hålla magen igång. Frukt & Fiber rabarber som bidrar till att bibehålla en normal tarmfunktion, kombinerat med tamarind, fikon och plommon. Stress, dåliga matvanor samt bieffekt av läkemedel kan ibland leda till trög mage. Där kan Frukt & Fiber hjälpa till att på ett naturligt sätt få igång tarmfunktionen igen.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information 1 tablett per dag. Intas på kvällen tillsammans med ett stort glas vatten. Skall inte ges till barn under 12 år. Användning under graviditet/amning eller under längre tid (1-2 veckor) rekommenderas endast i samråd med läkare. Rekommenderad dagsdos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
    Varunummer 763964
    Varumärke Gastroline
    Leverantör Baltex Natural AB
  • Extrakt av rabarberrot (Rheum palmatum L.), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), extrakt av tamarind (Tamarindus indica L.), fikonpulver (Ficus carica L.), plommonjuicepulver (punus domestica L.), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, hydroxiprpylmetylcellulosa, veg. glycerin).
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning