Ellen Probiotic tampon medium , 12 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
En unik tampong berikad med probiotika som hjälper till att bevara underlivets naturliga pH-värde. Probiotikan består av samma mjölksyrabakterier som naturligt finns i en kvinnas friska underliv och som hjälper till att hålla de dåliga bakterierna borta. Under menstruation kan mjölksyrabakterierna minska i antal och leda till ett ökat pH-värde vilket kan orsaka besvär och obehag. Genom att använda ellen® Probiotic Tampon tillför man mjölksyrabakterier som hjälper till att bevara det naturliga pH-värdet. ellen® Probiotic Tampon är en svensk innovation utvecklad i samarbete med gynekologer och biokemister. Bra att veta / Att tänka på Visste du att…. Obalans i vaginala pH-värdet är en bidragande faktor till underlivsbesvär. Mjölksyrabakterier, även kallade laktobaciller (Lactobacillus species), finns naturligt i underlivet och är förutsättningen till ett friskt underliv. Mjölksyrabakterier hjälper till med surhetsgraden i slidan, som varierar från kvinna till kvinna och kan även variera under t.ex. menstruationscykeln. Använd ellen® Probiotic Tampon minst i två timmar, men aldrig i mer än åtta timmar. Byt alltid tampongen när den är mättad och anpassa storleken i förhållande till hur rikligt du blöder. De probiotiska mjölksyrabakterierna (LN®) är applicerade i tampongens mitt och går att se med blotta ögat om du öppnar tampongen. När den varma menstruationsvätskan genomfuktar tampongen transporteras bakterierna upp till ytan och vidare till underlivet. Använd ellen® Probiotic Tampon så mycket du vill under mensen. Kroppen tar bara åt sig så mycket mjölksyrabakterier som den behöver. För optimal nytta rekommenderas minst 3 tamponger per dygn.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Använd ellen® Probiotic Tampon minst i två timmar, men aldrig i mer än åtta timmar. Byt alltid tampongen när den är mättad och anpassa storleken i förhållande till hur rikligt du blöder. De probiotiska mjölksyrabakterierna (LN®) är applicerade i tampongens mitt och går att se med blotta ögat om du öppnar tampongen. När den varma menstruationsvätskan genomfuktar tampongen transporteras bakterierna upp till ytan och vidare till underlivet. Det är viktigt att använda rätt storlek på tampongen så den blir ordentligt genomfuktad så att probiotikan hinner komma upp till ytan. En ”för torr” tampong kan också skada slemhinnorna i slidan. Använd ellen® Probiotic Tampon så mycket du vill under mensen. Kroppen tar bara åt sig så mycket mjölksyrabakterier som den behöver. För optimal nytta rekommenderas minst 3 tamponger per dygn.
    Varunummer 794099
    Varumärke Ellen
    Leverantör Ellen AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 63,00 kr
  • ellen® Probiotic Tampon innehåller samma naturliga mjölksyrabakterier som finns normalt i en kvinnas friska underlivsflora. Ellens probiotiska stammar kallas Lacto Naturel (LN®) en mix av tre probiotiska mjölksyrabakteriestammar: (L. rhamnosus LN113, L. gasseri LN40 samt L. fermentum LN99). Tampongen består av 100% viskos och snöret 100% bomull. Ytskiktet är 100% polypropen. Till viskosfibrerna har LN® mjölksyrabakterier tillförts. ellen® Probiotisk Tampong har ett lent och fint ytskikt som inte luddar. Ej klorblekt.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning