Ellen pH-kontroll hemmatest, 5 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Ett självtest för hemmabruk för att enkelt testa det vaginala pH-värdet, exempelvis efter en antibiotikabehandling i underlivet. Ett underliv ska lukta underliv, men det ska aldrig lukta illa. Ett obalanserat pH-värde kan vara en bidragande faktor till underlivsbesvär. Många kvinnor är osäkra på sin underlivsdoft och överdriven underlivshygien medför att många tvättar bort de naturliga och skyddande mjölksyrabakterierna, vilket kan störa pH-värdet. ellen® pH-kontroll är ett enkelt och smidigt sätt att lära känna sitt underliv med svar inom 10 sekunder. Innehåller 5 tester med en bruksanvisning.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information Sätt den runda delen på testremsan mellan tummen och pekfingret. För in testremsan och håll den på plats i 10 sekunder.
    Varunummer 781141
    Varumärke Ellen
    Leverantör Ellen AB
  • pH testet är en engångsprodukt och är färdig för direkt användning. pH testet innehåller ett plasthölje där en reagens är fäst. Inuti plasthöljet finns en torr kemisk reagensremsa för att mäta pH värdet av vaginalvätskan, endast det nuvarande pH värdet blir synligt på änden av applikatorn. Test remsa: PET (Polyethylene terephthalate), Reagens remsa: pH specifik reagens, filtreringspapper, Plast hölje: ABS (Acrylonitrile-Butadiene-Styrene-Copolymere).
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning