Ellen Aqua block tampon , 8 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
En unik tampong speciellt anpassad för bad och simning med en vattentät barriär. Den vattentäta barriären motverkar att förorenat eller klorerat vatten tar sig upp i slidan och påverkar den naturliga balansen. ellen® Aqua Block Tampon är av normalstorlek men med en uppsugningsförmåga som en tampong av storlek mini för att inte torka ut underlivet i onödan under korttidsanvändning. Bra att veta / Att tänka på Visste du att…. Obalans i vaginala pH-värdet är en bidragande faktor till underlivsbesvär. Om du upplever återkommande besvär med irritation i underlivet kan ellen® Aqua Block Tampon hjälpa till att förhindra förorenat eller klorerat vatten från att ta sig upp i slidan och på så sätt skapa irritation. Sätt in ellen® Aqua Block Tampon innan du ska bada eller simma. Ta ut tampongen när du är klar. Byt med fördel till en ellen® Probiotic Tampon.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information Sätt in ellen® Aqua Block Tampon innan du ska bada eller simma. Ta ut tampongen när du är klar. Byt med fördel till en ellen® Probiotic Tampon.
    Varunummer 794335
    Varumärke Ellen
    Leverantör Ellen AB
  • Viskos fiber, Mjuk slät PE/PET (polyester/polyetylen), Hydrofobisk bomulls tråd, Paraffin 0,2-0,4 g / tampong.
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning