ellaOne, filmdragerad tablett 30 mg Perrigo Sverige AB, 1 tablett(er)

Blister, 1 tablett
Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
ellaOne® är ett akut-p-piller som kan förhindra graviditet: upp till 5 dygn efter oskyddat sex eller då preventivmedlet inte gett tillräckligt skydd.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Detta är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga innan användning.
  • Mer information Läs alltid bipacksedeln innan du använder ellaOne®. Använd inte ellaOne® om du är allergisk mot ulipristalacetat eller något annat innehållsämne i ellaOne®. Ingredienserna anges på bipacksedeln- rådfråga personal på apoteket om du är osäker. En förpackning ellaOne® innehåller endast en tablett och den ska tas så snart som möjligt men inte senare än 5 dygn (120 timmar) efter oskyddat sex eller misslyckad preventivmedelsanvändning. ellaOne® kan sväljas med lite vatten när som helst på dygnet, med eller utan mat. ellaOne® kan användas av kvinnor i fertil ålder och när som helst i menscykeln.
    Varunummer 166114
    Varumärke EllaOne
    Leverantör Perrigo Sverige AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 235,00 kr
    Förpackningstyp Blister, 1 tablett
    Bipacksedel Bipacksedel
  • - Den aktiva substansen är ulipristalacetat. En tablett innehåller 30 milligram ulipristalacetat. - Övriga innehållsämnen är laktosmonohydrat, povidon, kroskarmellosnatrium, magnesiumstearat.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning