Elexir Pharma Epsomsalt, 1000 g

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ kg
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek

Elexir Epsomsalt, som även kallas bittersalt, består av 100% magnesiumsulfat av högsta renhetsgrad. Epsomsalt är ett avslappnande badsalt verkar återhämtande för ömma muskler. Epsomsalt har länge använts för att lindra stress, trötta ömmande muskler och muskelknutor. Saltet är också känt för sin välgörande, återfuktande och lugnande verkan på huden. Namnet ”Epsom” kommer från den engelska spaorten med samma namn. Epsomsalt framställdes första gången 1694 ur mineralkällorna i staden Epsom och har sedan dess varit ett mycket uppskattat badsalt i både badkar och fotbad. Epsomsalt består av magnesiumsulfat som i sin tur består av de tre grundämnena magnesium, svavel och syre. När saltet blandas i vatten löses saltet upp och fria joner av dessa ämnen frigörs.

  • Avslappnande badsalt
  • För trötta, ömma muskler
  • 100% magnesiumsulfat
  • Av högsta renhetsgrad
  • Till badkar, fotbad och kroppsskrubb 
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
Kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
  • Mer information

    Så här kan du använda Epsomsalt:

    Badkar: Lös upp 200g (ca 2 dl) salt i varmt rinnande vatten för ett återfuktande och avslappnande bad. Slappna av i badet under 20 minuter. För extra lyx går det bra att lägga till en väldoftande eterisk olja. Fotbad: Lös upp 50-100g (ca 0,5-1 dl) salt i en fotbalja eller hink i varmt vatten för ett avslappnande och mjukgörande fotbad. Tillsätt gärna en väldoftande eterisk olja som exempelvis pepparmynta för en extra uppfräschande känsla.

    Kroppsskrubb: Blanda 1 del valfri kroppsolja med två delar salt och ca 10-20 droppar eterisk olja (om du vill ha doft). Förvara i en tätslutande glasburk. Du kan sedan ha den vid badet och njuta när du vill som kroppskrubb eller som badsalt.

    Varunummer 792224
    Varumärke Elexir Pharma
    Leverantör Elexir Pharma AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 79,00 kr
  • Ingredienser: Magnesiumsulfat.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning