Durex Naturals Kondom, 10 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Durex Naturals kondomer är skapade med henne i åtanke. De är behandlade med ett vattenbaserat glidmedel och är gjorda av 98% naturliga ingredienser. Formulan är skonsam, fri från artificiella färg- och doftämnen och dermatologiskt testad. Kondomerna är designade för en härlig upplevelse under vaginalt, oralt eller analt samlag, med easy-on design och en tjocklek på bara 0,055mm. Produkten innehåller latex.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information 1. Öppna omslaget vid den perforerade kanten. Var försiktig med kondomen. Den kan skadas av naglar och vassa föremål. 2. Ha rullen vänd utåt. Fatta tag om behållaren och sätt kondomen på toppen av den erigerade penisen. 3. Rulla ner kondomen till penisroten. Om det inte går att rulla ut, kan den vara vänd åt fel hål. Kasta den då och använd en ny. Stanna upp och kontrollera om det känns som att kondomen ska glida av eller om den sitter åt för hårt runt penis, eftersom detta kan leda till att den går sönder. Du ska ta av kondomen ganska snart efter utlösningen. Håll kondomen i ett fast grepp vid penisroten när du drar ut penisen. 4. Kasta kondomen i papperskorg. Kondomerna får inte spolas ner i toaletten.
    Varunummer 791253
    Varumärke Durex
    Leverantör Reckitt Benckiser Scandinavia A/S
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning