För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Corega Pulverfixativ För Tandprotes , 40 g

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ kg
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Corega Ultra Powder är ett tandprotesfixativ i pulverform med frisk mintsmak. Den passar alla som använder hel- eller delproteser.   Corega Ultra Powder håller tandprotesen på plats i 12 timmar och skyddar mot irriterande matpartiklar så att du kan känna dig säker när du äter, pratar och ler. Applicera pulvret i ett tunt och jämnt lager på din rengjorda, fuktiga protes genom att försiktigt trycka på flaskan eller skaka den över protesen. Skaka bort överflödigt pulver, pressa protesen på plats och håll fast den i några sekunder. Var vänlig läs bruksanvisningen på förpackningen innan du använder Corega Powder pulverfixativ. Utforska våra andra produkter för komplett tandprotesvård, t.ex. rengöringstabletter för tandproteser.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information BRUKSANVISNING: Använd en liten mängd första gången du använder produkten. Ta mer om det behövs. För mycket fixativ kan göra att det sipprar ut. Det kan ta några gånger att komma fram till rätt mängd för din protes. Applicera en gång per dag för att protesen ska sitta säkert. Om du behöver applicera mer än en gång per dag ska du rådfråga din tandläkare. APPLICERING: 1. Rengör tandprotesen och låt den vara blöt. 2. Applicera pulvret tunt och jämnt över den del av protesytan som kommer i kontakt med tandkött och munhåla. 3. Skaka av överflödigt pulver från protesen. 4. Tryck protesen på plats, håll fast den och bit samman i ett par sekunder för att fästa den. BORTTAGNING: 1. Skölj munnen med vatten. 2. Ta ut protesen långsamt genom att vicka den från sida till sida. 3. Torka bort rester av fixativ från protesen och munnen med en mjuk och fuktig torklapp. 4. Använd COREGA protesrengöring för att noggrant rengöra din protes och skölj sedan väl med vatten.
    Varunummer 791248
    Varumärke Corega
    Leverantör GlaxoSmithKline Consumer Healthcare AB
  • Cellulose gum, Dicalcium phosphate, PEG-90 M, Sodium phosphate, Aroma.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning