För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Coldzyme Munspray Strawberry, 20 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

ColdZyme skyddar mot förkylningsvirus och lindrar förkylningssymptom. ColdZyme bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. På så vis reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.

 

https://www.bast-i-test.se/tester_pa_basta/forkylningsspray.html

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Vid exponering för förkylningsvirus och vid symptom på förkylning. Tryck ner pumpen och spraya 2 gånger varannan timme upp till 6 gånger dagligen. Kan användas av vuxna och barn från 4 år. Använd inte ColdZyme® om du är överkänslig/allergisk mot någon av ingredienserna. Använd inte produkten under graviditet eller amning, eftersom det saknas klinisk information. Använd inte produkten efter kirurgiskt ingrepp i munnen och/eller halsen förrän såret är läkt, utan att rådfråga läkare.
    Varunummer 779278
    Varumärke Coldzyme
    Leverantör Enzymatica AB
  • ColdZyme® Strawberry-lösningen innehåller glycerol, vatten, ett naturligt enzym – torsktrypsin, jordgubbssmak E1520, kalciumklorid och trometamol. Produkten är sockerfri och innehåller inte konserveringsmedel, gluten eller laktos.
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning