Coldy halsspray, 30 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Halsspray som verkar på orsaken till halsont. Innehåller ämnen som förhindrar att bakterier och virus får fäste i halsen. Halssprayen är enkel att använda under natten och till barn. För bästa effekt börja helst använda Coldy vid de första symtomen på halsont. Coldy skapar en skyddande barriär på halsens slemhinna och förhindrar därmed att bakterier och virus får fäste. Det är dokumenterat att karragenan (rödalg) har en hämmande effekt på olika typer av virus. Dextran och xylitol förhindrar att bakterier får fäste på slemhinnan. Kan användas av vuxna och barn från 4 år.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information För bästa effekt börja helst använda Coldy vid de första symtomen på halsont. Dosering: Spraya lösningen ned i svalget och halsen. Upprepa 2-3 timme eller vid behov. För vuxna och barn från 4 år.
    Varunummer 821566
    Varumärke Coldy
    Leverantör Orifarm Generics AB
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 101,00 kr
  • Vatten, xylitol, natriumcyklamat, natriumoktanoat, dextran, limearom, karragenan, trinatriumcitrat, marshmallowsmak, citronsyra.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning