Cl-ear Örondroppar Olivolja, 15 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Cl-ear Olivolja örondroppar mjukar varsamt upp och avlägsnar öronvax. Olivolja är ett naturligt smörjmedel som varsamt mjukar upp och bidrar till att avlägsna öronvax. Innehåller olivolja av medicinsk kvalitet.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information Används inte efter utgångsdatum på förpackningen och etiketten. Används inom 30 dagar efter det att flaskan först öppnades, annars ska innehållet kasseras. Läs den bifogade bipacksedeln. Kontrollera att pipen och flaskan inte är skadade eller öppnats före användning. Luta huvudet åt ena sidan med det berörda örat uppåt. Undvik att vidröra örat med pipen och för inte in pipen i hörselgången. Droppa 2 till 3 droppar i örat och massera på utsidan av örat. Vänta ett par minuter så att dropparna når trumhinnan, alltmedan du fortsatt håller huvudet lutat. Täpp, vid behov, försiktigt till örat med en bomullstuss för att undvika läckage. För att avlägsna oljan, lutas huvudet så att örat pekar nedåt och låter oljan rinna ut. Torka varsamt av utsidan av örat för att avlägsna rester. Torka varsamt av pipetten med en ren bomullstuss efter användning. Använd dropparna en eller två gånger om dagen i upp till 7 dagar. Upprepa med det andra örat om det behövs.
    Varunummer 787342
    Varumärke CL-EAR
    Leverantör MedFour AB
  • 100% olivolja BP
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning