CicaClean desinfektionsspray, 50 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Cicaclean är en effektiv handdesinfektionsspray med 70% denaturerad alkohol. Den är antibakteriell, mjukgörande och återfuktande. Den har också en aerosolförpackning där alkoholen inte avdunstar. Cicaclean innehåller Aloe Vera och Glycerin som vårdar, mjukgör och återfuktar huden så att den behåller sin naturliga fuktighetsbalans. Cicaclean lämnar händerna rena, mjuka, återfuktade och väldoftande efter användning. Cicaclean har en liten och dryg förpackning som är lätt att bära med sig i handväskan eller fickan.

Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information Spraya direkt på torr och ren hud på dina händer. Rekommenderad dos är 2-3 sekunders spray. Gnid händerna, fingrarna och ovansidan av händerna noggrant tills Cicaclean har evaporerat fullständigt. Glöm inte att spraya utsatta områden som naglar, tummar och mellan fingrarna. Låt lufttorka. Tvätta inte bort Cicaclean efter applicering. Brandfarlig. Förvaras otåtkomligt för barn.
    Varunummer 783670
    Varumärke Cicaclean
    Leverantör Cicamed
  • Alcohol Denat. 70%, Dimethyl Ether, Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis, Acrylates Copolymer, Isopropyl Myristate, Tocopherol Acetate, Aminomethyl Propanol, Parfum (allergen fri)
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning