För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Cavit W, 7 g

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ kg
Tillfälligt slut i webblager
Se lagerstatus i apotek
Cavit W är en provisorisk tandfyllning som självhärdar under inverkan av fukt. Används för provisoriska fyllningar som temporärt täckmaterial för kaviteter/hålrum i tänderna, innan åtgärd hos tandläkare kan utföras.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Användaranvisning för privatperson: 1. Rengör händerna noggrant. 2. Gör hål i toppen genom att vända skruvhatten och trycka till. 3. Tryck ut tillräcklig mängd Cavit-W för att fylla hålrummet i tanden. Djupa kaviteter behöver inte fyllas helt. Forma till massan med hjälp av fingertopparna. 4. Applicera klicken i hålrummet genom att trycka till med fingret. Bit ihop för att fixera bettet. 5. Stelningsprocessen börjar omgående, men den temporära fyllningen bör inte utsättas för något tryck (man skall inte bita ihop) under 15 minuter. Undvik tuggbelastning i 2 timmar efter appliceringen. Stäng genast tuben efter användning för att förhindra att innehållet stelnar. Förvaras i 15-25°C.
    Varunummer 912226
    Varumärke Cavit-W
    Leverantör AB Forssbergs Dental
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning