Canikur Pro pasta, 15 ml

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ l
Finns i lager online
Laddar...
Fyll i postnummer.
Hitta apotek nära mig
Välj Apotek
Canikur Pro är en välsmakande pasta till hund och katt för att förbättra tarmfloran under perioder av stress, antibiotikabehandling eller vid andra tillstånd som kan påverka den naturliga bakteriefloran i tarmen. Innehåller en form av probiotika som normalt finns närvarande i frisk tarm, prebiotika för att förbättra tillväxt av välgörande bakterier i tarmen samt en mineralrik lera som fungerar som bindemedel. Leran kan t.ex. binda vätska i tarmen. Canikur Pro kan användas vid obalans i tarmen, som komplement till medicinsk behandling eller i förebyggande syfte. Behandling ska pågå i minst tre dagar. Pastan kan antingen sprutas direkt i djurets mun eller i matskålen. Pastan är välsmakande och accepteras av de flesta hundar och katter.
Fri frakt över 149kr
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information Dosera Canikur Pro med doseringssprutan. Vrid ringen på sprutans kolv till önskad dos och tryck ut pastan i matskålen eller direkt i djurets mun. Dosera enligt viktanvisning två gånger dagligen.
    Varunummer 208204
    Varumärke Canikur
    Leverantör Boehringer Ingelheim Vet
    Lägsta pris de senaste 30 dagarna 129,00 kr
  • Sammansättning: Sojaolja, inaktiverat jäst, glukos, natriumklorid, dinatriumfosfat och solrosolja. Tillsatsämnen: Enterococcus faecium, bentonit.

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning