För närvarande har vi lite längre svarstider hos kundservice. Vi ber om ursäkt för detta och jobbar på en lösning.

Bruxeeze Bettskena, 2 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Bruxeeze Bettskena används på natten när man sover och den skyddar alla tänder mot gnissling. Den går att använda i både över eller underkäken. Bruxeeze Bettskena är uppbyggd i två skikt – en mjuk och komfortabel insida och en hållbar utsida som ger skydd mot slitage orsakad av tandgnissling. Detta ger ett skyddande lager mellan över- och underkäken och hindrar tänderna från ytterligare skador. Den formgjuts enkelt och anpassas snabbt till dina tänder. Den ger direkt en effektiv minskning på de symtom som tandgnisslingen ger. Varje förpackning innehåller 2 st bettskenor. Tillverkad av material som är fritt från BPA och latex.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad hemleverans
  • Mer information De flesta föredrar att forma bettskenan efter tänderna i underkäken. Om bettskenan känns lös går den att forma igen för bättre passform. Observera att detta är inte ett munskydd avsett för användning i samband med sportaktiviteter. Bruxeeze bettskena är avsett för tandgnissel och inte för att förhindra stötar eller slag mot tänderna. Använd inte bettskenan om: Du har ont i käkarna, lösa tänder eller svåra tandsjukdomar, du använder löständer dagtid som gör att du endast har ett fåtal tänder i käken nattetid, om du har fast tandställning, eller om du är under 18 år.
    Varunummer 784249
    Varumärke Bruxeeze
    Leverantör Passion for Life Healthcare
  • EVA thermoplastic
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning