Braun Silk épil SE3/420 Ruby, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Braun Silk-épil 3-420 epilator är perfekt för nybörjaren, för långvarig hårborttagning. Njut av veckor av salongsslät hud tack vare systemet med 20 pincetter som varsamt avlägsnar hårstrån vid roten. Massagerullarna stimulerar det epilerade området för en mindre smärtsam upplevelse. Sladden gör att du kan epilera utan att behöva ladda, allt på en gång. Forma perfekta linjer med bikini stylern - precisionstrimning med fingertoppskänsla.

Asken innehåller:
1 st Epilator
1 st Bikini Styler
1 st Rengöringsborste
1 st Laddare

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information

    Apparaten har en specialsladd med en inbyggd säker elförsörjning med extra låg spänning. Du ska därför inte byta ut eller ändra någon del av den. Annars finns det risk för att du utsätts för en elektrisk stöt. Använd enbart den specialsladd som medföljer apparaten. Använd aldrig apparaten med ett skadat tillbehör som en trimmer, kam eller specialsladd. Håll apparaten torr. Öppna inte apparaten! Apparaten kan användas av barn över 8 år och personer med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental förmåga eller bristande erfarenhet och kunskap om användningen övervakas eller om de har fått instruktioner om hur produkten ska användas på ett säkert sätt och förstår riskerna med den. Barn ska inte leka med produkten. Rengöring och underhåll får inte utföras av barn om de inte är över 8 år och övervakas av en vuxen person.

    Varunummer 794314
    Varumärke Braun
    Leverantör Procter & Gamble Sverige
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning