Braun Series 5 Shaver 50-W4650cs - Rakapparat, 1 ST

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek

Braun Series 5 rakapparat för män gör rakningen enkel med 3 Flexibla Blad som anpassar sig efter ansiktets konturer. EasyClean-systemet ger en snabb och enkel rengöring utan att rakhuvudet behöver avlägsnas.
Litiumjonbatteriet ger upp till 3 veckor av rakning och 5 minuters snabbladdning. Denna rakapparat är 100 % vattentät och kan användas i både våta och torra förhållanden.
Kompatibel med EasyClick-system. Skäggtrimmertillbehör och kroppstrimmertillbehör ingår.

 

Asken innehåller:
1 st Series 5 rakapparat för män - Vit
1 st Laddningsställ
1 st Skäggtrimmertillbehör
1 st Kroppstrimmertillbehör
1 st Skyddskåpa
1 st Smart kontakt med automatisk anpassning efter olika strömtyper, 100-240 volt
1 st Rengöringsborste

Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information

    Apparaten har en specialsladd med en inbyggd säker elförsörjning med extra låg spänning. Du ska därför inte byta ut eller ändra någon del av den. Annars finns det risk för att du utsätts för en elektrisk stöt. Använd enbart den specialsladd som medföljer apparaten. Använd aldrig apparaten med ett skadat tillbehör som en trimmer, kam eller specialsladd. Håll apparaten torr. Öppna inte apparaten! Apparaten kan användas av barn över 8 år och personer med nedsatt fysisk, sensorisk eller mental förmåga eller bristande erfarenhet och kunskap om användningen övervakas eller om de har fått instruktioner om hur produkten ska användas på ett säkert sätt och förstår riskerna med den. Barn ska inte leka med produkten. Rengöring och underhåll får inte utföras av barn om de inte är över 8 år och övervakas av en vuxen person.

    Varunummer 794300
    Varumärke Braun
    Leverantör Procter & Gamble Sverige
Tillgängliga apotek laddas ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning