Belladot Greta Mini vibrator gul, 1 st

Onlinepris
Butikspris
Jämförpris
/ st
Finns i lager online
Se lagerstatus i apotek
Belladot Greta är en behändig vibrator med silkeslen och matt yta. Trots sin litenhet är den stark och med en ribbad kontur som förhöjer njutningen. Använd den själv eller lek ihop med din partner. Minivibratorn är vattentät och följer gärna med i duschen. • Stark vibrator • Ø: 18 mm • L: 80 mm Tygpåse för förvaring medföljer. Minivibratorn kräver ett AA-batteri, ingår ej. Ett års garanti.
Fri frakt
Hämta inom 2h på apotek
Betala enkelt med
Klimatkompenserad Hemleverans
  • Mer information Greta rekommenderas också för träning när slidöppningen knips ihop vid beröring och gör det omöjligt att ha samlag, även ibland att föra in en tampong. Denna slidkramp eller vaginism, är reflexmässig och går inte att påverka med viljan. I stället behöver reflexen tränas bort. Man kan med hjälp av glidmedel pröva att försiktigt föra in toppen av lillfingret i slidan vid upprepade tillfällen för att få slidkrampen att gradvis släppa. Därefter prövas att föra in fingret längre och längre. Greta som endast är 18mm i diameter kan användas när det är dags för nästa steg. Vid svår vaginism kan du behöva behandling hos gynekolog eller liknande.
    Varunummer 774699
    Varumärke Belladot
    Leverantör Wellnex AB
  • ABS
Available stores are loading ...

Källa: Fass.se

Förnya bank ID-session?
Din BankID session håller på att löpa ut. För att fortsätta vara inloggad behöver du förnya din session genom att bekräfta nedan
Kvar till utloggning